Det här är vi

Vi finns till för dig som kommer i kontakt med elektronisk kommunikation i din vardag.

Här kan du som yrkesverksam inom området hitta information och utbyta idéer med dina kollegor. Du som hjälpmedelsanvändare kan här få tips och vägledning kring hjälpmedel som kan underlätta för dig. 

Det du vill ha svar på hittar du på den här webbplatsen. Gör du inte det, kontakta oss så ser vi till att fylla på med mer information. Vi vill vara det vi heter, ett centrum för elektronisk kommunikation.

 

Mer om oss

Region Örebro län fick ett uppdrag av Socialstyrelsen att ge stöd till att utveckla, förvalta, sprida metoder och teknik för elektronisk kommunikation.Som en del av detta har vi skapat webbsidan e-kommunicera.nu. Här kan du som yrkesverksam inom området hitta information och utbyta idéer med dina kollegor. Du som hjälpmedelsanvändare kan få tips och vägledning kring hjälpmedel som kan underlätta för dig. 

Socialstyrelsens förordning 2014:299 ligger till grund för uppdraget och för närvarande är det Region Örebro län som uför arbetet. 

 

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter.

Har du tips på hur vi kan utveckla vår hemsida? Saknar du något? Tveka inte att höra av dig. Vi lovar att svara så fort vi hinner.

Du når oss lättas via epost på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

Klicka här för att se videon i större format.

 

Kontaktuppgifter

 Epost

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Googlemaps

Google Maps